Så här går det till hos oss!

Det enda du behöver ta med när du ska floata hos oss är badkläder. Handduk, tvål, schampo mm får du hos oss. Passa på att ta det lite lugnt efter floatingen, sitt ned i vår relaxavdelning och drick lite vatten.

Planera gärna in floatingpasset så att du inte behöver stressa iväg direkt efteråt.

Förberedelser innan floating:

Du bör inte dricka för mycket innan du går och floatar. Detta pga. att du nog inte vill avbryta floatingen mitt i för att gå på toaletten. Drick hellre efter det att du floatat. Tänk också på att undvika kaffe, te eller annan dryck som innehåller koffein, pga. att det kan göra det svårare att slappna av när du floatar. Om du har känslig hy, bör du inte raka dig innan du floatar.

Vi har tre floatingtankar, varje tank står i ett eget rum och du har en dusch precis bredvid tanken. Efter ombytet till badkläder, sätter man på sig öronproppar (som ligger i skålen bredvid tanken), för att hindra saltvattnet att rinna in i öronen och för att dämpa hörselintryck från omvärlden. Man duschar och schamponerar både kropp och hår ordentligt. Sen kliver man ner i tanken, floatingtiden i tanken är 45 minuter. När man är klar öppnar man luckan och innan man går ur tanken försöker man att stryka av saltvattnet från kroppen så att så mycket salt som möjligt stannar kvar i tanken. Sen är det dags att duscha igen.