Polarshape fettreducering med ultraljud

Vi erbjuder en avancerad icke kirurgisk fettreducering, kroppskonturering, huduppstramning samt ”ansiktslyft”. Polar Shape använder en säker, effektiv och fokuserad ultraljudsteknologi för att förstöra de oönskade fettdepåerena och ge en bättre och slankare kroppsform. Ultraljudsvågorna som skickas ut från behandlingshandtagen förstör utvalda fettceller, men påverkar inte omgivande hud, blodkärl eller nervfibrer. Den avancerade ultraljudsbehandlingen har i Polar Shape kombinerats med en tripolär RF (radiofrekvens) behandling för huduppstramning som också är mycket effektiv mot celluiter och ojämnheter i huden.

Man kan behandla alla ställen där det finns underhudsfett. Med hjälp av ultraljudssonder som förs över behandlingsstället får vibrationerna fettcellen att sprängas/smältas. Själva behandlingen tar drygt en timme. Ingen smärtlindring behövs och man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen. För att det fett som frigörs efter att fettcellerna har förstörts ska kunna förbrännas, rekommenderar vi träning i kombination med balanserad kost i samband med behandlingsomgången.

Resultaten kan oftast mätas omedelbart efter behandlingen. Systemet är utvecklat för att reducera envisa fettdepåer som inte svarar på diet eller träning. En kur om 8 gånger under 4-6 veckor är effektivast men man kan göra behandlingar med upp till 2 veckors mellanrum om man så önskar. Man kan även göra enstaka behandlingar om man vill prova på hur det fungerar. Behandlingen är ofarlig, behaglig, avslappnande och helt smärtfri. Mellan 1-5 cm kan minskas på en enda behandling! Resultatet är bestående, det fett som försvunnit vid behandlingen är borta.

Resultaten är individuella och beror på olika faktorer som hur fettet sitter bundet och naturligtvis på hur mycket fett som finns på det behandlade området, samt livstil med motion och matvanor påverkar.

Vi behandlar inte vid (gäller fettreducering/kroppsformning):

Graviditet, amning, höga blodfetter, diabetes, kraftigt förhöjt blodtryck, epilepsi, förhöjd propprisk, vid inopererad pacemaker eller proteser i metall samt kopparspiral, skadad hud, vid nedsatt njur- eller leverfunktion. Vid osäkerhet om lämplighetsfaktor, var vänlig rådgör med läkare.

Områden som kan behandlas är:

Magen, ryggen, höfterna, midjan/”kärlekshandtagen”, insida-utsida lår, knän, rumpa, armar, vader, bröst, ansiktet samt halsen och hakan.

PRISER:

Prova på behandling  (gäller 1 ggr/person) 600:-
Enstaka behandling  1200:-
8 ggr  (ord. pris 9600:-)  7600:-
4 ggr (ord. pris 4800:-) 4300:- 
   
Ansiktslyft med RF  
Enstaka behandling  950:-
5 ggr  (ord. pris 4750:-) 3750:-

Fri konsultation ingår alltid! Efter behandlingen sitter du 15 min i vår sköna massagestol.

Behandlingar med Polar Shape utförs av medicinskt utbildad personal samt auktoriserad hudterapeut.

Polar Shape är framtagen och utprovad av erfarna läkare vid Polarkliniken i Umeå.

Om du uteblir!

Vi vill påminna om vikten av att boka om eller boka av tider minst 24 timmar innan avtalad tid då vi annars debiterar för uteblivna eller sent avbokade besök.