Välkommen till våra diplomerade och certifierade massageterapeuter.

På vår salong får ni behandling av Inam eller Katarina. Båda med lång erfarenhet och gedigna utbildningar inom bl.a klassisk massage, idrottsmassage, stretchterapi, lymfmassage m.fl.  Inam är också fysioterapeut.

Styrkan och inriktningen i behandlingen anpassas alltid utifrån individuella behov och kundens önskemål.

I alla våra behandlingar används exklusiva oljor och lotioner från Maria Åkerberg och Comfort Zone.

Priser:

Rygg / Nacke 30 min 375:-
Halvkropp 45 min 475:-
Helkropp 60 min 575:-
Helkropp Lyx 90 min 775:-
Detoxmassage 60 min 675:-
Sportmassage/Idrottsmassage 45 min 575:-
     

3-kort, 5-kort och 10-kort finns till de olika massagebehandlingarna.

Djupgående Massage

En kraftfull djup massage. Teknikerna som främst används i denna behandling är den klassiska- samt idrottsmassagen. Du väljer själv styrkan. Denna massage är lämplig vid värk, stelhet och stress samt ger ökad cirkulation i blod- och lymfsystem. 

 

 

Detoxmassage

Effektiv behandling som är utresande och slimmande. Behandlingen är i fyra steg med Comfort Zone´s exklusiva produkter, Kroppspeeling, Lerinpackning, Olja, Celluitkräm (Thermal Cream)  Du väljer själv styrkan på massagen.  En härlig kombinationsbehandling för muskler och hud!

Relaxmassage

En mjuk, avslappnande och välgörande massage som anpassas individuellt. Passar också vid långvarig kronisk värk med känslighet för beröring samt stress och utbrändhet. Mycket bra kombination med floating.

Sportmassage / Idrottsmassage

En djupgående och kraftfull massagebehandling där fokus är på muskler med extra mycket belastning. Här kombineras också massageteknik med effektiva produkter från Comfort Zone.

Om du uteblir!
Vi vill påminna om vikten av att boka om eller boka av tider minst 24 timmar innan avtalad tid då vi annars debiterar för uteblivna eller sent avbokade besök.