Välkommen till Siyapa Bootsin, diplomerad och certifierad massageterapeut.

Siyapa har en gedigen utbildning inom bl.a. djupgående massage samt den thailändska massagen. Hon har lång erfarenhet med sig med sina 13 år som terapeut och egen företagare i Thailand samt 5 år i Sverige.

Styrkan i behandlingarna anpassas alltid utifrån individuella behov och kundens önskemål. I behandlingarna används exklusiva oljor och lotioner/krämer från  Maria Åkerberg och Comfort Zone.

Priser:

Rygg / Nacke 30 min 375:-
Halvkropp 45 min 475:-
Helkropp 60 min 575:-
Helkropp Lyx 90 min 775:-
Detoxmassage 60 min 675:-
Sportmassage 45 min 575:-
Fot & Benmassage Lyx 60 min 575:-

3-kort, 5-kort och 10-kort med reducerat pris finns till de olika massagebehandlingarna.

Djupgående Massage

är en djup massage, med inslag av thailändsk teknik, för hela kroppen där också huvud och ansikte inkluderas. Mjukar upp stel och öm muskulatur och ökar rörligheten samt cirkulation i blod- och lymfsystem. Passar den som är stel, återhämtar sig från skada eller önskar en rejäl genomgång av kroppen.

Behandlingen anpassas alltid individuell och du väljer själv styrkan mjuk, medium eller hård.

Detoxmassage

Effektiv behandling som är utresande och slimmande. Behandlingen är i fyra steg med Comfort Zone´s exklusiva produkter, Kroppspeeling, Lerinpackning, Olja, Celluitkräm (Thermal Cream)  Du väljer själv styrkan på massagen.  En härlig kombinationsbehandling för muskler och hud!

Relaxmassage

En mjuk, avslappnande och välgörande massage som anpassas individuellt. Passar också vid långvarig kronisk värk med känslighet för beröring samt stress och utbrändhet. Mycket bra kombination med floating.

Sportmassage

En djupgående massagebehandling där fokus är på muskler med extra mycket belastning. Här kombineras massageteknik med effektiva produkter från Comfort Zone.

Fot- och benmassage

Skön behandling med fokus på trötta och värkande fötter samt ben. Varje behandling anpassas individuellt utifrån problem och önskemål. I denna behandling ingår också massage av händer, armar, axlar och huvud.

Om du uteblir!
Vi vill påminna om vikten av att boka om eller boka av tider minst 24 timmar innan avtalad tid då vi annars debiterar för uteblivna eller sent avbokade besök.