Jag heter Eva Plevza och är Auktoriserad & CIDESCO diplomerad hudterapeut

Jag erbjuder inte bara behandlingar och produkter. Jag har även kunskapen!

Oavsett om du har hudproblem eller inte så är du välkommen till salongen för en avslappnande behandling eller om du bara vill ha produktrekommendationer.

Vi kan hjälpa dig med alla slags hudproblem som t.ex. acne, rosacea, eksem, ärr, pigmenteringar, torr hud och rynkor. Vi utför såväl klassiska behandlingar som resultatinriktade.

Produkterna vi använder är bl.a:

Synchroline

– Cosmeceuticals/medicinteknisk hudvård

PRX-T

– Nålfri bioretalisering

 

Maria Åkerberg

– Närproducerad och ekologisk hudvård

Rosenserien 

– ekologisk och svanenmärkt hudvård

PÜR

– hudvårdande mineralmakeup

PÜR

– hudvårdande mineralmakeup

Om du uteblir!
Vi vill påminna om vikten av att boka om eller boka av tider minst 24 timmar innan avtalad tid då vi annars debiterar för uteblivna eller sent avbokade besök.

  • Ansikte Klassiskt
  • Bryn / Frans
  • Vaxning
  • Makeup
  • Kropp

Ansiktsbehandling 45 min 545:-
Rengöring, ånga, peeling, ev. portömning, lätt massage, stimulerande ansiktsmask och avslutande produkter för ögon och ansikte.

Ansiktsbehandling 90 min 845:-
Rengöring, ånga, peeling, portömning, massage ansikte och dekolletage, formning av bryn, stimulerande ansiktsmask, återfuktande ögon- och ansiktscreme och avslutningsvis hudvårdande mineralfoundation.

Vackra ögon 30 min 375:-
Rengöring, massage, ögonmask, avslutande ögonprodukter.

C-Vitaminbehandling 60 min 675:-
Rengöring, ånga, peeling, portömning, lätt massage, ansiktsmask, applicering av C-vitaminserum samt avslutande produkter för ögon och ansikte.

En effektiv behandling för torr och sressad hud där Rosenseriens koncentrerade C-vitaminserum ger extra näring och lyster. Vi rekommenderar en kur.

I samband med ansiktsbehandlingen görs alltid hudanalys först. Detta för att anpassa behandlingen samt produkterna individuellt.

Färgning av fransar och bryn. Vax / Form ingår (i samband med ansiktsbehandling 300:-) 425:-
Färgning av fransar (i samband med ansiktsbehandling 175:-) 225:-
Färgning av bryn, formning ingår (i samband med ansiktsbehandling 200:-) 250:-
Formning av bryn 15 min 150:-

Överläpp/haka 175:-per område
Ansikte (överläpp/haka) 325:-

Armhålor 295:-

Bikini 295:-

Halva ben 350:-
Halva ben inkl bikini 495:-
Hela ben 550:-
Hela ben inkl bikini 675:-

Kvälls / Festmakeup 445:-

Brudmakeup (inkl. en provmakeup) 995:-

Vi använder oss av svensk ekologisk mineralmakeup från Moyana Corigan samt Palina.

I väntans tider 75 min 745:-
En underbar behandling för dig som väntar barn. Kroppen peelas med en skön bodyscrub som torkas av med varma handdukar. Därefter väntar en mjuk massage med olja speciellt anpassad för dig som är gravid. Behandlingen avslutas med en lättare ansiktsmassage.

Ryggbehandling 45 min 545:-
En specialbehandling med fokus på ryggen. Rengöring, ånga, peeling, ev. portömning, massage, mask och avslutande lotion.

  • PRX-T33 Biorevitalisering
  • PALINA CLINIC PHILOSPHY – Kemisk peeling
  • Ansikte Avancerat MÅ

NY SUPERBEHANDLING!

PRX-T33 Biorevitalisering
En behandling för dig som inte tycker om nålar!
PRX-T33 är nästa generations ”Art of Anti-ageing” – effektiv och resultatinriktad. En innovation som ger djup återfuktning, direkt reducering av rynkor och linjer samt effektiv “lift and tight”-effekt

PRX-T33 kan benämnas som en hybrid mellan hyaluronsyrefillers och kemisk peeling utan injektioner och kraftig flagning.

Appliceras utan nålar.
För alla hudtyper och årstider.
Vetenskapligt dokumenterad Medical Device CE-märkt klass I.
Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent
PRX-T33 Nålfri Biorevitalisering
Fram tills idag har biorevitalisering (kosmetisk föryngringsprocedur) endast varit tillgänglig med nålar via injektionsbehandlingar och s.k. mesoterapi. Effektiva behandlingar som tillför hudrevitaliserande ingredienser för att uppnå hudföryngrande egenskaper. PRX-T33 är nästa generation biorevitalisering – helt utan nålar. Det är en effektiv anti age-hudvård med djupgående effekt och aktiv biostimulering.

Behandlingen kombinerar två väldokumenterade och potenta ingredienser i en unik patenterad formula: Triklorättiksyra (TCA) med väteperoxid. Resultaten är anmärkningsvärda och ger både omedelbar och långsiktig effekt. PRX-T33 aktiverar lokalt hudens ”Skin Stress Response System” som direkt påverkar hudens pigmentceller, ämnesomsättning och vävnadstillväxt.

Ökar aktivt cellförnyelsen
Stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktorer
Djupt fuktgivande
Återskapar hudens fyllighet och vitalitet
Reducerar rynkor och linjer
Reducerar oönskad pigmentering och främjar jämn hudton
Reducerar ärrbildningar efter vattenkoppor och svinkoppor
Vi behandlar:
Rynkor och linjer
Torr hud
Förlorad fasthet och elasticitet
Nedsatt fyllighet
Ojämna pigmenteringar
Ljusåldrad hud
Ärrbildningar
Behandlingen
PRX-T33 appliceras på väl rengjord hud. Den patenterade lösningen appliceras manuellt eller med pensel, med en speciell massageteknik, lager för lager för att mätta och nå hudens djupare lager. Efter behandlingen neutraliseras lösningen och avslutas med speciell eftervård.

Behandlingen utförs som kur om fyra behandlingar med ca 1 veckas intervall. Den hudförbättrande egenskapen stiger gradvis med varje repetition. Efter avslutad kur kvarstår den revitaliserande effekten i upp till 6 månader. Enstaka underhållsbehandling rekommenderas med ca 2 månaders intervall för bibehållen biorevitalisering.

Eftervård
Efter behandlingen är huden i ett aktivt tillstånd. För att behandlingsförloppet ska upprätthållas aktivt är det viktigt att försätta vävnaden i optimalt tillstånd. Hudens PH-värde måste bevaras sänkt och barrirären måste upprätthållas. Eftervården sker med speciell dag- och nattvård som efter behandlingen ersätter ordinarie hudvård. Vid varje behandlingstillfälle medföljer hemvårdsprodukter för 6 dagars användning.

PRX Ansikte + hals 1995:- per behandling Kur på 4 ggr 5995:- (1499:-/beh)

PRX Ansikte + dekolletage 2495:- per behandling Kur på 4 ggr 7880:- (1970:-/beh)

Hemvårdskit för 6 dgr med dag- och nattkräm medföljer vid behandlingstillfället (värde 275:-)

GLOW TREATMENT 45 min 1195:-

Rengöring, ånga, portömning, lätt massage, preparerande produkt, kemisk peeling, neutraliserande produkt, avslutande kräm och ögonkräm samt solskydd vid behov.

Kur GLOW TREATMENT 4 ggr 3495:- (ord. 4780:-)
Rengöring, preparerande produkt, kemisk peeling, neutraliserande produkt, avslutande kräm och ögonkräm samt solskydd vid behov.

Vid kur rekommenderas 1 ggr / vecka eller varannan vecka. Vid fösta tillfället utförs alltid 45 min beh.

Extra tillval

Ice Mask 50:-
Hudförbättrande specialmask i kombination med kemisk peeling.

– Kemisk Peeling

En väldokumenterad effektiv metod att exfoliera och stimulera huden med hjälp av olika syror. En mer resultatinriktad och djupgående behandling som har en rad allmäna hudförbättrande egenskaper. Behandlingen bidrar till att främja jämn hudton och struktur, reducera linjer och rynkor samt ge huden ökad vitalitet. Kemisk Peeling är snabbverkande och bidrar aktivt till att stimulera hudens förnyelseprocess. Effekten är omedelbar och skapar synbar lyster.

-Vi kan bl.a. behandla:

Fina linjer och rynkor. Pigmenteringar. Rosacea.Torr hud. Acne och acneärr. Förstorade porer. Fet och orenhud. Hudföryngring, kollagenstimulering, lyster, fasthet och elasticitet.

-Cryoterapi

AHA Maria Åkerberg Syrabehandling 75 min 775:-
Rengöring, ånga, peeling, portömning, AHA-syra,neutraliserande aloe vera, lätt massage samt avslutande produkter.

Kur AHA Maria Åkerberg Syrabehandling 4 ggr à 30 min 1580:- *
Rengöring, AHA-syra, neutraliserande aloe vera samt avslutande produkter.

(*innan denna behandling rekommenderas alltid att en AHA 75 min eller minst en AB 45 min är gjord senast 2 veckor innan. Vi rekommenderar 1ggr / vecka eller varannan vecka.)

I dessa AHA-behandlingar jobbar vi enbart med ekologiska produkter från Maria Åkerberg. AHA-syran exfolierar huden och ger en ökad lyster samt elasticitet. Motverkar oren hud och har en sammandragande effekt på porerna. Speciellt bra för dig med grov hy, pigmenteringar och rynkor.